KAYSERİ / KOCASİNAN - Cengiz Topel İmam Hatip Ortaokulu

Öğrencilerimizin Kitap Fuarı Ziyareti

Öğrencilerimizin At Çiftliği Ziyareti

Mrt

Okul Web Sitemizin "BAĞLANTILAR" bölümünden "OKULDAN RANDEVU AL" linkine tıkladıktan sonra, E-Devlet kullanıcı bilgileriniz ile giriş yaparak görüşmek istediğiniz öğretmeni seçip randevu alabilirsiniz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Faaliyetleri Kapsamında Gönül Çalab' ın Tahtı: Açıklamalı Yunus Emre Sözlüğü

Ara

Okulumuz kız voleybol takımı yıldızlar grubu il birinciliği maçında Yavuz Selim Ortaokulunu 3-0 yendi.

Ekm

Sayın velimiz; Okulumuzun Okul Aile Birliği olağan genel kurul toplantısını yapmak, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında yapılacak faaliyetleri görüşmek üzere aşağıdaki gündem maddeleri kapsamında genel kurulumuz 26.10.2023 Perşembe  günü saat 13:30'da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.

Unutmayalım ki genel kurulumuza katılımınız okulumuza, bize ve öğrencimize vereceğiniz önemdir. Okul Aile Birliğimizin çalışmalarına destek olabilmek için toplantıya katılmanızı önemle rica ederim.

Özgür UÇAR

Okul Müdürü

Ekm

Bursluluk Sınavını Kazanan Öğrencilerimiz

Eyl

İlköğretim Haftası Kutlaması Yapıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Eyl

Anasınıfı ögrencilerimiz ve 1.sınıflarımız pazartesi günü saat 9.00 da okulda hazır olacaklar.

Haz

Onlar hayallerini gerçekleştirmek için Sınavda, biz de dualarımızla yanlarında olacağız. LGS sınavında tüm çocuklarımıza başarılar dilerim.

Haz

7 Haziran Çarşamba Günü Kermesimize Bekleriz.