KAYSERİ / KOCASİNAN - Cengiz Topel İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Milli ve manevi değerler kapsamında Çanakkale zaferi, Kurtuluş Savaşı, 12 Mart şühedayı anma programları gerçekleştirildi.

Mrt

Öğrencilere yönelik akademik başarı, verimli ders çalışma teknikleri, motivasyon, zaman kullanımı, sınav kaygısı ve

LGS sınav sistemleri ile ilgili rehberlik öğretmenimizden yardım alınarak gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuzda pi günü kutlaması yapılarak öğrencilerin motivasyonunu artırma sağlandı.

Mrt

Okulumuz mescidinde iyileştirmeler yapıldı.

Mrt

HOŞ GELDİN YA ŞEHR-İ RAMAZAN.

Mrt

İl Geneli LGS Deneme Sınavı Başarılı Bir Şekilde Yapıldı.

Mrt

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü Olarak Afet Bölgesine Konteyner Kent Kuruyoruz. Desteklerinizi Bekliyoruz.

Mrt

Okul Sitemizde ve Sınıf Gruplarında Duyurularak DYK Çalışmaları Değerlendirme Sınavı  Yapıldı.

Mrt

Öğrenci Merkezli Eğitim Konusunda Beyin Fırtınası Yapıldı.

Mrt

Haftanın Ayet ve Hadisleri Panolarda Yerini Aldı.

Mrt

Okullarda "Ödüllü Bulmaca" etkinliği hayata geçirildi.(Okul panolarına asılan bulmacayı çözen öğrencilere ödül verilir.)

Kayseri Geneli 8.Sınıf İl Hazır Bulunuşluluk Sınavı Yapıldı.

Ekm

"YILDIZLAR KOCASİNAN'DA PARLIYOR" PROJESİ KAPSAMINDA KONUĞUMUZ ŞAİR VE YAZAR: SAYIN BESTAMİ YAZGAN.

Ekm

Velilerimiz için açılan Aile Okulu Eğitimi Kursu verimli bir şekilde devam etmektedir.

Ekm

Geliri okul ihtiyaçlarına kullanılacak olan kermes büyük ilgi gördü. Kermese katılan veliler, öğrenciler,okul yönetimi, öğretmen ve davetliler ürünlerden satın alarak okula destek oldu. Kermeste emeği geçen veli, öğrenci, okul yönetimi, öğretmen ve davetlilere teşekkür ediyoruz.